Marley Spoon

Vorige week mocht ik een foodpakket van Marley Spoon uitproberen. In het soms toch best drukke bestaan met werk en twee kinderen is het erg handig wanneer je even niet hoeft na te denken over boodschappenlijstjes en boodschappen doen. Erg handig zo’n foodpakket met 3 recepten inclusief alle benodigde ingredienten, dat in zijn geheel ook nog eens thuis wordt bezorgd. Alles verpakt in mooie duurzame verpakkingen. Het leukste aan het pakket vond ik dat er weer eens wat nieuwe dingen op ons menu stonden. Helaas zijn onze kinderen niet zulke goede eters. Met als gevolg dat we iedere week hetzelfde terugkerende weekmenu hebben, zo weet ik zeker dat de kinderen het lusten en voldoende groenten binnen krijgen. Het idee van nieuwe dingen uitproberen heb ik losgelaten, dat kost alleen maar energie en gaat ten koste van de gezelligheid aan tafel. Het belangrijkste vind ik dat wat ze eten gezond en puur is. Ooit gaan ze lekker eten vast wel waarderen. De kinderen waren dus helemaal niet blij met de pasta met boerenkool, warme salade met flespompoen en Indiaanse curry met kikkerertwen. Simon en ik daarentegen wel. Nou ja de boerenkool pasta eerlijk gezegd niet, want ik lust echt geen boerenkool. Maar de gegrillde flespompoen was erg lekker. En ik ben dol op kikkererwten, dus ik heb ook gesmuld van de Indiaanse curry.

Wekelijks een foodpakket van Marley Spoon is door de beperkte smaak van onze kinderen voor ons niet echt een optie. Maar voor de weekenden of vakantieweken dat ze uitlogeren zijn, ga ik het zeker onthouden.

Facebook Plusone Twitter Pinterest Email Snailmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: